ORDU / ALTINORDU - Yeşilyurt Ahmet Karlıbel Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Mrt

İlimiz İŞKUR Müdürlüğünün gerçekleştirdiği "Geleceğin İşgücü ile Şimdiden Tanışıyoruz…” teması ile Meslek Seçiminin Öneminin anlatıldığı,mesleklerin ve

eğitim olanaklarının tanıtıldığı ve mesleki yönelim konusunda daha ayrıntılı bilgiye sahip olmaları amacıyla öğrencilere yönelik yapılan "Meslek Seçimi" Semineri

İŞKUR Meslek Danışmanı Ender Eray YILMAZ tarfından okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM’de kabul edilen; Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımız, Milletin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  programı gerçekleştirildi.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karne dağıtım töreni, okulumuz Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlkokulu-Ortaokulunda yapıldı. Okulumuzda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine Valimiz Sayın Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Sayın Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Orhan Baş, Altınordu Kaymakamımız Sayın Erkan Karahan, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebediyete İrtihalinin 84. Yılı nedeniyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma  Günü Programı düzenlendi. Saat 9'u 5 geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul idarecilerinin, öğretmenlerin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, oratoryo, öğrenci korosu ve şiirlerin okunmasıyla tören sona erdi.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanınının 100. Yıl dönümü okulumuzda yoğun bir katılımın sağlandığı coşkulu bir törenle kutlandı.

Haz

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencisi Belinay Şerife BEKGÖZ il genelinde düzenlenen okulllarası judo yarışmalarında minikler kategorisinde kendi kilosunda il birincisi olarak altın madalya kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri  Türkçe Öğretmeni Nihal ÇABUK önderliğinde "Bu Otobüs Nereye Gidiyor" konulu ortaokul öğrencileri arasında öykü yarışması düzenlediler. Yarışma çok sayıda öğrencimiz katıldı. Yarışma  sonucunda dereye giren öğrencilerimiz yarışma şartnamesinde belirtilen hediyelerle ödüllendirildiler. Yarışmayı düzenleyen,  yazdıkları hikayelerle  katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Öykü Yarışması Birincisi   :   6/A Sınıfı Öğrencisi   Ecem KIRAN

Yarışma İkincisi              :    6/A  Buğlem Aysel USTAOĞLU