ORDU / ALTINORDU - Yeşilyurt Ahmet Karlıbel Ortaokulu

Yeşilyurt Ahmet Karlıbel Ortaokulu

Güzelyalı Mahallesi 87 NOLU SOKAK NO1 ALTINORDU / ORDU
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği,velilerimizin çocuklarına öğrenme için her fırsatın verildiğine inandığı ve güvendiği,öğretmen,öğrenci ve velilerimizle beraber herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,çağın gerektirdiği değişim ve gelişmelere uygun teknolojik araç gereçlerin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanıldığı,öğrencilerimizin okulları ile gurur duydukları, sürdürdüğü eğitim öğretim faaliyetleri ile çevrenin takdirini kazanmış bir okul olabilmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Öğrencilerimizi,ilgi ve yeteneklerini geliştirerek,gerekli bilgi ,beceri ve davranışları kazandırarak onları hayata hazırlamak,İçinde yaşadığı toplumun milli,manevi ve kültürel değerlerini benimsemiş,vatanını ve milletini seven,insan hak ve hürriyetlerine saygılı yurttaşlar olarak yetiştirmek,bedenen, ahlaken ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe,geniş bir dünya görüşüne sahip,çevresine ve topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
54,67,67B,53A NOLU DOLMUŞ HATLARI